Termeni & Condiții

Politiciile noastre și termenii de confidențialitate sunt la zi.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin utilizarea site-ului www.thrivenexus.ro, înțelegeți și acceptați termenii și condițiile de mai jos. Continuarea vizitei pe acest site presupune acordul dvs. cu termenii și condițiile enunțate aici, precum și cu Politica de Confidențialitate și Politica de Cookie-uri.

Drepturi de Autor și Mărci Înregistrate

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului aparțin exclusiv Thrive Nexus SRL. Orice utilizare neautorizată a acestui conținut se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin pagina Contact.

Limitarea Responsabilității

Thrive Nexus SRL sau părțile implicate în conceperea site-ului nu sunt responsabile pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, rezultate din accesarea sau utilizarea site-ului. Nu garantăm că funcționarea site-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori. Nu suntem responsabili pentru conținutul terților sau link-urile către alte site-uri.

Condiții de Utilizare

Utilizarea ulterioară a serviciilor va fi precedată de bifarea căsuței „Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile”, presupusă ca fiind echivalentă cu consimțământul dvs. expres. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, iar aceste modificări vor fi anunțate pe site sau prin e-mail.

Datele cu Caracter Personal

Thrive Nexus SRL colectează și prelucrează date cu caracter personal, conform Politicii de Confidențialitate, în scopul utilizării în activități de marketing digital. Datele nu vor fi dezvăluite terților.

Politica de Retur/Anulare

Ca principiu general, vă informăm cu amabilitate că nu oferim rambursări pentru niciunul dintre produsele sau serviciile noastre. Această politică este în vigoare din cauza naturii digitale a resurselor noastre și a investițiilor semnificative pe care le facem în crearea, întreținerea și furnizarea de conținut de cea mai bună calitate. Anularea abonamentului se poate face oricand urmând pașii: Profile -> Settings->Manage My Subscriptions-> Cancel Subscription . Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin pagina Contact sau prin e-mail la adresa contact@thrivenexus.ro.

Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România. Orice dispută va fi soluționată în instanțele competente din România. Pentru orice litigiu, părțile se vor supune mai întâi unei proceduri de mediere.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin pagina Contact sau la adresa de e-mail contact@thrivenexus.ro

Copyright © 2023 – Thrive Nexus SRL