Completează formularul cu datele tale și un membru al echipei Thrive Nexus o să te contacteze în cel mai scurt timp posibil.

Completează formularul folosind cât mai multe informații despre problemă sau subiectul de discuție

Cum pot să anulez abonamentul meu la Thrive Nexus?


Anularea abonamentului se poate face oricând urmând pașii din platformă: Profile -> Settings->Manage My Subscriptions-> Cancel Subscription.


Dacă ai nevoie de îndrumare pas cu pas, urmărește video-ul de mai jos.


Dacă ți-ai uitat parola sau nu ai reușit să te dezabonezi, ne poți scrie pe email sau WhatsApp.

Ce primesc mai exact?


✅ Acces la o comunitate de antreprenori și specialiști din mediul digital.


✅ Ai la îndemână o bibliotecă imensă cu materiale de studiu, exemple și studii de caz din marketing digital și AI, care vine la pachet cu un bibliotecar.


✅ Conținut Exclusiv - În fiecare lună, echipa Thrive Nexus va crea un produs digital exclusiv pentru comunitate.


✅ Pe lângă echipa noastră, pe serverul de discord vei avea acces la experți din subnișele principale ale marketingului digital, gata să împărtășească cu tine lecțiile pe care le-au învățat de-a lungul timpului și să-ți răspundă la întrebări.


✅ Roadmap personalizat.


✅ În fiecare lună organizăm un workshop pe o temă de interes din mediul digital.


✅ Townhall Săptămânal - Vei vedea, în mod transparent, ce construim și vei putea influența modul în care sunt alocate resursele comunității.


✅ Job Board - Aici vei avea ocazia să cunoști potențiali parteneri, împreună cu atitudinea, abilitățile și portofoliul lor.


Cum mă pot alătura comunității Thrive Nexus?


Pasul 1 - Îți alegi abonamentul care ți se potrivește (lunar sau anual).


Pasul 2 - Primești acces automat în comunitate și în platforma pe care vei primi toate resursele exclusive.


Pasul 3 - După ce ne trimiți userul tău de Discord, primești acces la canalele exclusive din Thrive Nexus (dacă uiți, îți scriem noi în maxim 2 zile).


Pasul 4 - Te alături petrecerii. Ai acces la toate canalele de interes (vezi imaginea de mai jos), poți pune întrebări, cere feedback personalizat și sfaturi legate de proiectele tale, sau urmări discuții și recomandări ale specialiștilor din comunitate.


Cum pot să îmi exprim ideile sau să primesc feedback în comunitate?


În server avem canale dedicate, unde poți pune întrebări, screenshots, video, efectiv orice format ai la îndemână și transmite informația la care ai nevoie de feedback.


Sunt începător, este Thrive nexus pentru mine?


Comunitatea Thrive Nexus este pentru oamenii care fac deja bani din marketing digital, totuși dacă ești începător și vrei să treci la freelancing sau antreprenoriat digital în cel mai scurt timp și vrei să afli perspectiva oamenilor care au făcut-o deja, nu doar ce îți spun "guru" de pe net care vor să-ți vândă cursuri, atunci s-ar putea ca Thrive Nexus să fie soluția perfectă.


Copyright © 2023 – Thrive Nexus SRL